Кипърските власти повдигнаха обвинения срещу четирима души, свързани с вече

...
Кипърските власти повдигнаха обвинения срещу четирима души, свързани с вече
Коментари Харесай

Скандал с руски паспорти избухна в Кипър

Кипърските управляващи повдигнаха обвинявания против четирима души, свързани с към този момент дискредитираната скица " вложения против паспорти ", прекъсната от Кипър в края на 2020 година, оповестяват локални медии.

Генералната прокуратура повдигна пет обвинявания за скрит план за машинация на страната и за непозволено въздействие върху държавни чиновници според закона, който санкционира корупцията , се споделя в изказване.

Не се показва самоличността на четиримата упрекнати. Властите обявиха, че обвиняванията са свързани както с разкритията на телевизионната мрежа " Ал Джазира ", по този начин и с констатациите на анкетна комисия от предходната година.
 И в Кипър са разтревожени от инфлацията
И в Кипър са разтревожени от инфлацията

Островът на Афродита взема ограничения в поддръжка на бизнеса

Източносредиземноморският остров е дал поданство на 6 779 души сред 2007 и 2020 година, по-голямата част от които са руснаци , по схемата.

Кипър се отхвърли от схемата, откакто Al Jazeera скрито снима тогавашния ръководител на Народното събрание, който сякаш дава обещание да улесни издаването на паспорт на мним вложител с престъпно досие. Председателят на Народното събрание, Димитрис Силурис, който в това време подаде оставка, изрично отхвърли да е направил каквото и да било нарушаване, като съобщи, че забележките му са били извадени от подтекста.

Излъчването на документалния филм и публичният отзив, който той провокира, накара управляващите да се откажат от схемата за издаване на паспорти. В окончателния си тип схемата издаваше паспорти на физически лица против минимална инвестиция от 2 млн. евро.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР