Кипърката Християна Лоизу, която стана известна преди 9 години, когато

...
Кипърката Християна Лоизу, която стана известна преди 9 години, когато
Коментари Харесай

Безбожно алчна! Християна Лоизу рискува бебето си за 5 стотака, мъжът й е бесен

Кипърката Християна Лоизу, която стана известна преди 9 години, когато завоюва четвъртия сезон на „ Х Фактор ” у нас, си прави прекомерно евтина и рискова реклама. Тя употребява първата си бременност като средство за пиар, което е доста тъпо.

По-жалкото обаче е, че рискува живота на рожбата си, с цел да припечели някой лев. В случая го прави за 500 лева на седмица, което наподобява в действителност доста малко, само че тази година Маги Халваджиян е стеснил разноските.

Рискът за плода идва от там, че от време на време на Хриси й се постанова да танцува крепко, а това може да докара по падение, препъване или друго рисково за зародиша нещо. Така да вземем за пример нощес Лоизу се скъса от танци в ролята на рапъра Ъшър, а най-после се оказа, че е било на вятъра, тъй като обра най-ниския избор.

Според слуховете бащата на бебето на кипърската певица бил гневен, че тя рискува здравето му. Дори желал да я накара да се откаже от шоуто, само че Християна не е търсена певица и уговорките й са прекомерно малко, по тази причина не желала да изпусне хонорара от „ Капките ”, колкото и незабележим да е той за света на шоубизнеса.

Все още не се знае от кого е бременна Хриси. Тя си пада малко шавлива, откакто за няколко години смени няколко гаджета. Първо беше с оперен артист, след това с известния онлайн кореспондент Боби от „ Стар репортерс ”, а в този момент чака бебе от някого другиго.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християна Лоизу
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР