Кинтекс внесе осъдителен иск срещу бившия изпълнителен директор на дружеството

...
Кинтекс внесе осъдителен иск срещу бившия изпълнителен директор на дружеството
Коментари Харесай

Кинтекс внесе съдебен иск за над 920 хил. лв. срещу бившия си шеф

" Кинтекс " внесе неоправдателен иск против някогашния изпълнителен шеф на сдружението Александър Михайлов, оповестяват от Министерството на стопанската система и промишлеността.

Той е на стойност 920 721,12 лева и е за породени вреди от активността му като член на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф. Михайлов е заплатил с тях два пъти за една и съща активност.

Александър Михайлов бе отпред на " Кинтекс " от 27 октомври 2021 година до 10 май 2022 година, когато бе отхвърлен от поста.

Още през юни управлението на Държавната консолидационна компания сезира прокуратурата за вредите, породени на " Кинтекс " от уволнения шеф. Тогава новото управление на сдружението направи проверка на всички контракти, подписани от него, се споделя още в прессъобщението.

Установено бе, че без решение на Съвета на шефовете и без позволение от ДКК, Михайлов е сключил контракт и е изплатил сумата на медиатор за услуга, за която компанията към този момент е имала безусловно същия подписан контракт, се твърди още там.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР