Киномания идва за 33-и път. Вече няма дълги нощни опашки

...
Киномания идва за 33-и път. Вече няма дълги нощни опашки
Коментари Харесай

”Засукан свят” поведе Киномания

Киномания идва за 33-и път. Вече няма дълги нощни опашки пред касите, като на първите издания. Има сериозна конкуренция целогодишно, както и от новите екрани, само че пристрастеността към киномаратона се резервира. Новите филми на огромните майстори, класики и други изненади се събират.
Тази година има съществено българско наличие. Началото дава " Засукан свят " е основан по разкази на Хайтов. Филмът на Мариус Куркински и пордуцента Иван Тонев събира мощно актьорско съзвездие. Главният воин споделя: „ Светът е доста засукан и безизходен, с цел да познаеш ти кое е за хубаво и кое - за неприятно. “ И киното ни оказва помощ да се оиентираме в този житейския лабиринт. Ще забележим новите истории на Педро Алмодовар, Андрей Кончаловски и Уди Алън и класики като „ Волният ездач” и „ Бъч Касиди и Сънданс Кид ".

" Киномания " ще се организира за 33-и път. Вече няма дълги нощни опашки пред касите, като на първите издания. Има сериозна конкуренция целогодишно, както и от новите екрани, само че пристрастеността към киномаратона се резервира. Новите филми на огромните майстори, класики и други изненади се събират.

56 заглавия, с доста музика и документални филми за майсторите на киното и детска стратегия - Киномания към този момент стартира.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР