Кинолегендата Жаклин Бисе се наслади на рибена супа с ферментация

...
Кинолегендата Жаклин Бисе се наслади на рибена супа с ферментация
Коментари Харесай

Жаклин Бисе хапва супа с ферментация от кисело зеле в София

Кинолегендата Жаклин Бисе се наслаждения на рибена чорба с ферментация от кисело зеле по време на гостуването си в ресторанта на началник Борис Петров.

Тя излъчва една ненадмината класа. Поговорихме си, прегърнахме се. Каза, че до момента не е опитвала сходно нещо
разкри пред „ Монитор “ родният кулинар, който нагости за десерт 74-годишната звезда и с бели трюфели. „ Ти си специфичен човек “, споделила Бисе на Петров преди да си тръгне от ресторанта му, като дала поръчка, че ще се върне още веднъж.

Това може да се случи напълно скоро, защото все още графикът на актрисата е зает с кино фотоси в столицата ни. Звездата от класики като „ Убийство в Ориент Експрес “ и „ Американска нощ “ работи по следващото си заглавие Very Valentine. В него тя ще скочи в токчетата на Теодора Анджелини – изкусна фешън дизайнерка на сватбени обувки, която ще би трябвало да избави фамилната си компания от банкрут. В задачата й оказва помощ нейната внучка Валентин (Келън Колман), която ще е и главното настоящо лице в заглавието.

Двете ще би трябвало да се изправят пред куп провокации, с цел да спасят бизнеса, чиито корени датират още от 1903 година Филмът е въодушевен от едноименния разказ на американската писателка с италиански корени Адриана Триджиани, която е и сценарист на плана.

На режисьорското столче сяда британецът с бангладешка кръв Менхаж Худа. Той дойде в България още при започване на предишния месец, като обиколи няколко града, измежду които и Пазарджик, в търсене на точните местоположения за кино лентата си. В рамките на престоя си у нас Худа остана сюрпризиран от броя на заведенията за бързо хранене на територията на страната.

Междувременно секссимволът на 70-те призна, че отбягва студената машина

в която се е трансформирал Холивуд и избира да взе участие в самостоятелни продукции макар по-ниските възнаграждения. „ Чувствам се малко гузна, тъй като предходната година се зарекох, че няма да работя по това време на годината, с цел да имам време да вземам участие във всички прожекции около премиите „ Оскар “. Изоставам извънредно доста и откакто свърша фотосите в Европа, ще би трябвало да залягам над DVD-тата “, откровена бе неотдавна Бисе, визирайки отговорностите си като гласуващ член на Американската кино академия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР