Ким Кардашян Уест се застъпи за Хари и Меган за

...
Ким Кардашян Уест се застъпи за Хари и Меган за
Коментари Харесай

Ким Кардашян: Меган и Хари имат нужда от уединение - slava.bg

Ким Кардашян Уест се застъпи за Хари и Меган за следващ път. В изявление за австралийското издание „ The Sunday Project “, риалити звездата посочи, че двамата се нуждаят от усамотение.

Риалити звездата, която също много постоянно е преследвана от папараци, изрази съчувствието си към херцога и херцогинята на Съсекс, които неотдавна заведоха дело против таблоиди, разгласили погрешни изказвания за тях.

„ Мисля, че всеки си има собствен личен път, който да извърви. Мисля, че техният би трябвало да е безусловно персонален. Знаете ли какво е претърпяла майката на Хари? “, сподели тя и посочи, че не е елементарно да си непрекъснато под светлината на прожекторите и да те преследват папараци.

„ Не мисля, че някой в действителност може да разбере какво в действителност се изисква от тях. Но мисля, че като по-възрастна и майка на деца, бих желала да са на по-безопасно място “, уточни брачната половинка на Кание Уест.

Ким посочи, че несъмнено схваща за какво Хари и Меган желаят да се отделят от кралското семейство и се приказва, че ще изоставен Острова. „ Те би трябвало да отделят малко време за себе си и да намерят уединението, от което имат потребност “, добави тя.

По-рано този месец бе обявено, че херцогът и херцогинята на Съсекс няма да прекарат Коледа с кралското семейство, а с Дория Рагланд – майката на Меган, в Съединени американски щати.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР