Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши не са направили много, за

...
Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши не са направили много, за
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши изглежда потвърждават романтиката си, тъй като се виждат да напускат партито след Оскарите

Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши не са създали доста, с цел да спрат слуховете за любовта, защото бяха видени да напущат празненството след Оскарите Vanity Fair дружно.

Двойката изглеждаше в доста приповдигнато въодушевление, защото като че ли си споделиха смешка, до момента в който участваха на извънредното празненство, което беше посетено и от голям брой други A-списъци.

Майката на Ким Крис Дженър беше наоколо, защото тя и дългогодишният й сътрудник Кори Гембъл също участваха на звездния празник. Крис изглеждаше неостаряваща, до момента в който облече рокля с мъниста и искра.

Кайли Дженър, която съгласно известията се е разделила с Тимъти Шаламе, също беше забелязана на събитието, изглеждайки необикновено в рокля с червени шарки.

Магнатът на SKIMS Ким в това време изглеждаше изтънчено, защото облече рокля в авангарден жанр в цвят шампанско, която показваше извивките й в целия им искра.

Зашеметяващата рокля, която включваше неповторимо заострено деколте, плъзгаше тялото й без изпитание и се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР