Километрично задръстване се е образувало на автомагистрала Струма при пътен

...
Километрично задръстване се е образувало на автомагистрала Струма при пътен
Коментари Харесай

Километрично задръстване на АМ Струма край Благоевград в посока Симитли

Километрично запушване се е образувало на автомагистрала " Струма " при пътен възел Благоевград в посока Симитли поради ремонтни действия.

Опашката е дълга към 3 километра от кръговото кръстовище след Благоевград до село Покровник. От регионално пътно ръководство Благоевград оповестиха, че се правят частични ремонтни действия на пътната настилка в Кресненското дефиле, които са причина за по-затруднено придвижване там и образуването на тапата.

Обясниха, че ремонтът ще продължи до края на работния ден, само че при потребност и формиране на огромно запушване, могат да прекратят активност и по-рано от плануваното, към 14:00 часа.

По направлението пътуват доста български, румънски и сръбски коли, тръгнали на отмора в Гърция или в Банско. Хората в опашката чакат по малко повече от половин час, някой от тях споделиха, че ще се върнат да Благоевград, за вода и храна, защото не са били готови за такова огромно очакване по пътя. Хората са изнервени от неналичието на авансово предизвестие за ремонтите и предстоящите тапи.

Движението в допълнение се затруднява от въведеното ограничаване от 50 километра в час за цялото Кресненското дефиле. Добре е пътуващите да вземат със себе си вода и други артикули от първа нужда.

До 18 часа на 20 юли ще бъде лимитирано придвижването в двете направления по път Е-79 София – Кулата, при 383-и километър, в региона на " Малък " тунел в Кресненското дефиле.

В сектора ще се извършват спешни ремонтни действия на моста над р. Струма. Трафикът се пренасочва по обходен маршрут по заместващо трасе при километър 383. Водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват прецизно поставената пътна сигнализация.

Автор: Владислава Миланова



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР