Километрични опашки изнервиха пътниците на летище "София". Причина за това

...
Километрични опашки изнервиха пътниците на летище "София". Причина за това
Коментари Харесай

Километрични опашки на летище София, машините за автоматична проверка не работят

Километрични опашки изнервиха пасажерите на летище "София ". Причина за това бяха машините за автоматизирана инспекция, които не работят. В понеделник пред гишетата на Терминал 2 се образували дълги колони пътуващи от разнообразни полети, оплакват се жители в обществените мрежи.
"Навсякъде из Европа, където съм бил, работят постоянно и машините за автоматизирана инспекция, единствено в България те са просто монумент. Въпросът е докога? ", питат пътуващите.
Други споделят, че казусът е бил налице още преди седмица. Освен това работели единствено 3 гишета, които да ревизират и да пускат пасажерите, което изнервило още повече ситуацията.
"Няма нищо по-българско от лист А4, върху който е изпечатано "НЕ РАБОТИ ", гласи един от мненията под обявата във Фейсбук групата "Забелязано в София ".
Според някои концесията на летище "София " би трябвало да се случи допустимо най-бързо, след което да бъдат взети съответни ограничения и да бъде пусната социална поръчка към подобаваща компания, която да поддържа машините.
Трети пък се оплакаха, че на софийското летище постоянно царува безпорядък и няма табели, също така чиновниците са извънредно груби.
Други не се съгласиха с тези изказвания и обясниха, че опашки се образуват на всяко едно летище, като дадоха образец с Франция и Италия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР