Километрични колони от автомобили има и днес на ГКПП "Кулата".

...
Километрични колони от автомобили има и днес на ГКПП "Кулата".
Коментари Харесай

И днес се извиха километрични колони от автомобили на границата с Гърция

Километрични колони от коли има и през днешния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата ". Изключително интензивно е придвижването на граничния контролно-пропускателен пункт, като опашката от леки коли е към пет километра, а тази от тежкотоварни - към 10, споделиха за Българска телеграфна агенция от Главна дирекция "Гранична полиция " /ГДГП/. От там показаха, че пътникопотока се обработва в двете направления от 10 чиновници на българската гранична полиция на девет гишета и едно мобилно, до момента в който от гръцка страна чиновниците са общо трима.

Допълнително закъснение има и при влизане на сръбски жители в Гърция, защото те са жители на трети страни, показаха от ГДГП. Всеки сръбски жител заявява устно пред гръцките служители на реда адрес на престояване и телефон за връзка. На огромна част от тях се правят и проби за COVID-19, оповестиха още от ГДГП.

Тапи на "Дунав мост " и на "Кулата ". Гърците вкараха ново условие за българите

От там приканват българските жители, които пътуват към Гърция, да употребяват и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Илинден - Екзохи ", както и останалите пунктове на българо-гръцката граница, където трафикът не е толкоз засилен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР