Километрична колона от автомобили се е образувала в пътния участък

...
Километрична колона от автомобили се е образувала в пътния участък
Коментари Харесай

Огромни тапи по ключови пътища в цялата страна, напрежението ескалира

Километрична колона от коли се е образувала в пътния сектор Банско – Благоевград, алармира четец на Novini.bg. По думите му повече от два часа не са съумели да мръднат. Той се намира на отбивката преди автомагистралата.

Тапа се е образувала и в двете направления.

Напрежението на основен път Е-79 край Дупница ескалира, откакто ядосани водачи, чакащи да преминат през блокадата скочиха на протестиращите. Задръстването все още e голямо. Полицията е на място и пробва да тушира напрежението.



Междувременно Автомагистрала „ Тракия “ в региона на Сливен и Ямбол е затворена поради митингите против високите цени на горивата. Едното платно е затворено от протестиращи в Сливен, а друго - от тези в Ямбол. В Сливен колите на протестиращите бяха спрени от полицията и шествието продължи пешком до автомагистралата, където едното платно към този момент беше затворено от лъча в Ямбол.

Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ е блокиран, заяви ръководителят на Синдикалната конфедерация „ Съюз на българските транспортни служащи “ в Благоевград Александър Стамболийски пред Фокус. Според него към 150 автомобила се намират на място. Шофьори, чакащи да преминат блокадата на протестиращите на Е-79 край Дупница, са свалили болтовете на мантинелата в опит да преминат в насрещното платно, с цел да се измъкнат от километричното запушване. Плановете им обаче са се провалили, защото протестиращите против скока на цените на горивата, “Гражданската отговорност” и налога на колите върнаха мантинелата в първичния ѝ тип, написа struma.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР