КИЕВ, Украйна (AP) — Президентът на Украйна Володимир Зеленски каза,

...
КИЕВ, Украйна (AP) — Президентът на Украйна Володимир Зеленски каза,
Коментари Харесай

Украинският президент потвърждава, че обмисля уволнението на военния началник на страната

КИЕВ, Украйна (AP) — Президентът на Украйна Володимир Зеленски сподели, че обмисля допустимо уволняване на висшия боен офицер на страната, вероятност, която шокира нацията, която се бори Инвазията на Русия и тормози западните съдружници на Киев.

Запитан дали обмисля свалянето на военачалник Валерий Залужний, Зеленски сподели пред италианската телевизия RAI в изявление, оповестено късно в неделя, че мисли за това като част от по-широка въпрос за установяване на пътя на страната. Той сподели, че „ належащо е нулиране, ново начало “ и не става въпрос за един човек, а за посоката на управлението на страната.

„ Мисля за тази промяна, само че вие не мога да кажа, че сменихме нито един човек “, сподели Зеленски. „ Когато приказваме за това, имам поради промяна на редица държавни водачи, освен в един бранш като армията. Ако желаеме да спечелим, всички би трябвало да се движим в една посока, уверени в успеха, не можем да се обезсърчаваме, да оставим ръцете си да падат, би трябвало да имаме вярната позитивна енер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР