Киев е нападан от изток и запад, но силите, които

...
Киев е нападан от изток и запад, но силите, които
Коментари Харесай

Словенският премиер: Руската армия никога няма да превземе Киев

Киев е нападан от изток и запад, само че силите, които атакуват града, са прекомерно слаби, с цел да го завладяват, съобщи Янша

Руската войска в никакъв случай няма да превземе Киев, съобщи словенският премиерЯнез Янша, споделяйки усещанията си от пребиваването в столицата на Украйна, която посети във вторник дружно с министър председателите на Полша и Чехия за диалози с управлението на Украйна, заяви Танюг, представен от Българска телеграфна агенция.

Говорейки пред словенската телевизия, Янша сподели, че това е било посещаване за окуражаване на украинските водачи. Преди всичко това бе посещаване, което да покаже, че не сме отписали Украйна, акцентира Янша, добавяйки, че доста дипломати, представители на интернационалните организации и корпорации са се изтеглили от Украйна още преди нападението на Русия.

За тях това бе знак, че не са отписани, че не става дума за поддръжка отдалеко, а че някой има вяра, че те ще се отбранят и ще победят, сподели словенският министър председател. Според Янша нападенията против центъра на Киев са релативно редки и градът не е обграден. Киев е нападан от изток и запад, само че силите, които атакуват града, са прекомерно слаби, с цел да го завладяват. Руската войска в никакъв случай няма да превземе Киев, сподели словенският министър председател.

Янша още веднъж показа своята концепция за възбрана на полетите над Украйна, с цел да се облекчи защитата от съветската експанзия, въпреки НАТО да отхвърли тази концепция, потвърждавайки, че тя би довела до открит спор с Русия. Янша обаче твърди, че тази концепция към този момент е подкрепена от три членки на НАТО и е убеден, че поддръжката за това предложение ще нараства.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР