Киелце. На българския национал Хавиер Ибаниес бе оказана честта да

...
Киелце. На българския национал Хавиер Ибаниес бе оказана честта да
Коментари Харесай

Ибаниес откри финалния ден за девойките в Киелце

Киелце. На българския национал Хавиер Ибаниес бе оказана достойнството да участва на претеглянето преди финалните борби при девойките от Световното състезание в Киелце.

Кубинецът, който е първенец за младежи през 2014-а в София, а по-късно стана и олимпийски златен медалист при подрастващите, е в Полша в ролята си на дипломат на АИБА на шампионата. Той бе поканен да приказва пред медиите там и да стимулира участничките за решителните срещи за златните медали, които са по-късно през днешния ден.

Световното състезание навлиза в заключителната си фаза. Днес ще се проведат мачовете за купите в обособените категории при девойките. Утре пък ще бъдат дуелите за шампионските звания при младежите. България излъчи двама медалисти на шампионата – с бронз се окичиха Радослав Росенов (60 кг) и Уилиам Чолов (75 кг).

Освен да стимулира финалистките, Хавиер посети и родните национали. Той ги поздрави за представянето им, като дружно сплотиха в допълнение колектива. Българският отбор ще отпътува от Полша след края на Световното състезание в петък, като се чака да се завърне на родна територия в събота вечер.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР