Кичка Бодурова за пореден път продава дома си в Лас

...
Кичка Бодурова за пореден път продава дома си в Лас
Коментари Харесай

Кичка пак продава къщата

Кичка Бодурова за следващ път продава дома си в Лас Вегас . Естрадната изпълнителка споделя, че откакто към този момент живее единствено с мъжа си, не изпитва нужда да поддържа голямото имение, в което се шири, научи HotArena .

„ Още се чудя, обаче понякога пущам парцела в уеб сайтове, с цел да видя по какъв начин вървят цените. Най-тъжно ми е, че не мога да си преместя дребното параклисче, което съм си основала от обичани икони ”, разяснява певицата, написа „ България през днешния ден ”.

Кичка се отхвърли от последна покупка на друга къща преди години, когато бе платила капаро от $, поради това, че не съумя да откри „ вярното място, с вярната сила ”.


Бодурова е известна с огромната си богобоязливост, а също така е и отдадена доста на българската просвета. Певицата не пропуща зрелище или концерт на български звезди, когато посетят Америка.

Изпълнителката и нейни другари са купили над 100 билета за пиесата „ Горката Франция ”, която ще се играе в Съединени американски щати след броени дни. А също така няма самообладание да се види с приятелката си Катето Евро, която, с изключение на да играе в пиесата със сина си, Фахрадин Фахрадинов и Анелия Луцинова, ще показа и новата си биографична книга.

Въпреки че е надалеч от родината Кичка следи какво се случва у нас. И не пропусна да похвали новия остарял кмет на Бургас Димитър Николов  за преизбирането му и за приноса, който има за развиването на родния й град.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР