Кичка Бодурова за пореден път продава дома си в Лас

Кичка Бодурова за пореден път продава дома си в Лас ...

Кичка пак продава къщата.


Кичка Бодурова за пореден път продава дома си в Лас Вегас. Естрадната изпълнителка споделя, че след като вече живее само с мъжа си, не изпитва необходимост да поддържа огромното имение, в което се шири, научи HotArena.

„Още се чудя, обаче от време на време пускам имота в сайтове, за да видя как вървят цените. Най-тъжно ми е, че не мога да си преместя малкото параклисче, което съм си създала от любими икони”, коментира певицата, пише „България днес”.

Кичка се отказа от последна покупка на друга къща преди години, когато бе платила капаро от долара, заради това, че не успя да намери „правилното място, с правилната енергия”.


Бодурова е известна с голямата си набожност, а освен това е и отдадена много на българската култура. Певицата не пропуска представление или концерт на български звезди, когато посетят Америка.

Изпълнителката и нейни приятели са купили над 100 билета за пиесата „Горката Франция”, която ще се играе в САЩ след броени дни. А освен това няма търпение да се види с приятелката си Катето Евро, която, освен да играе в пиесата със сина си, Фахрадин Фахрадинов и Анелия Луцинова, ще представи и новата си биографична книга.

Въпреки че е далеч от родината Кичка следи какво се случва у нас. И не пропусна да похвали новия стар кмет на Бургас Димитър Николов  за преизбирането му и за приноса, който има за развитието на родния й град.

Източник: hotarena.net