Кичка Бодурова май пак ще участва във ВИП Брадър. Певицата

...
Кичка Бодурова май пак ще участва във ВИП Брадър. Певицата
Коментари Харесай

Кичка пак във „ВИП Брадър”, пазари се за гигантски хонорар за нови циркове

Кичка Бодурова май отново ще взе участие във „ ВИП Брадър ”. Певицата е евентуалната звезда в идния сезон на „ Биг Брадър ол старс ”. Изданието, което събира звезди, минали през Къщата в отминали сезони, е поискало още веднъж нейното наличие тази есен, научи HotArena.

Продуцентите знаят, че сходно включване неизбежно ще качи рейтинга. С присъединяване си в „ Брадъра ” през 2015 година Бодурова внесе доста на брой трагични моменти и обрати в играта. Звездата бе опълчена на сътрудниците си от дует „ Ритон ”, с които скапе дипломацията до гроб. Попиконите си подметнаха язвителни реплики, трансформирали се в обект за разискване освен в шоуто, само че и в цялата страна.

Колко да изиска за евентаулната нова случка, обсъждала в последно време с най-доверени хора от шоубизнеса. „ Поне триста хиляди, Киче! Може и половин милион! Та най-голямото шоу в историята на предаването го направи. По-долу от тази цена не приемай, тъй като да знаеш, отново ще те забъркат в мъчителни кавги. Ти пари и популярност си имаш ”, насърчавали я трети лица.

„ Уикенд ” също дочу, че вървят договаряния сред „ Биг Брадър ” и сексимвола на соца. По информация на изданието до момента не са си стиснали ръцете. В „ сборното издание ” ще вземат участие Емануела и Джино Бианкалана, които към този момент са подписали договорите си. От Нова телевизия към момента не са обявили публично, че ще има „ ол старс ” издание на предаването. Очевидно това се пази в загадка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР