Киану Рийвс и Александра Грант се запознават през 2011 г.,

...
Киану Рийвс и Александра Грант се запознават през 2011 г.,
Коментари Харесай

Киану Рийвс и Александра Грант готвят тайна сватба

Киану Рийвс и Александра Грант се срещат през 2011 година, до момента в който работят по книгата на артиста " Ода на щастието " (художничката я илюстрира). Дълго време те са единствено другари, само че по-късно статусът на връзката им се трансформира. А през 2019 година те публично излязоха като двойка на церемония вечерта " Art + Film " в Лос Анджелис.


Преди година се появиха клюки за годеж сред двойката, а в този момент нещата евентуално вървят към женитба. " Това е сигурен знак, че огромният ден наближава ", добавя източникът.

Личният живот на Киану Рийвс е драматичен. Като дете татко му напуща фамилията, най-хубавият му другар, артистът Ривър Финикс, умира от свръхдоза опиати, а по-малката сестра на артиста прекарва левкемия.

Любовницата му, актрисата Дженифър Сайм, претърпява импровизиран аборт, до момента в който е бременна в осмия месец: щерка им Ава се ражда мъртва. Скоро по-късно те се разделят, а две години по-късно Сайм умира в автомобилна злополука след празненство при Мерилин Менсън. В продължение на доста години канадският артист води затворен метод на живот и за персоналния му живот не се знае нищо, до момента в който не се появява Александра Грант./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР