Киану Рийвс е един от най-харесваните актьори в цял свят,

...
Киану Рийвс е един от най-харесваните актьори в цял свят,
Коментари Харесай

Неочакваната проява на Киану Рийвс

Киану Рийвс е един от най-харесваните артисти в целия свят, и то освен тъй като е експерт в работа си, а и тъй като си е спечелил славата на една от най-скромните и благи звезди.
 Brzrkr, Киану Рийвс и какво се случва с анимирания сериал на артиста
Какво се случва с комикса на Киану Рийвс

Ето какво знаем

Той нееднократно е бил забелязван да се вози в публичен превоз, да оказва помощ даже на непознати хора на улицата, а и свободно да си беседва и с готовност да се снима с почитателите си. За това че в характера му липсва и капка пренебрежителност, доказателство е следващата преживелица с Киану Рийвс, която притегли вниманието на медиите.

Миналата седмица той е бил видян в бар в селцето Чаруелтън в Англия. По пътя си до там дори се е спрял да поздрави младоженците на една женитба, около която е минал.

Като " обаятелен, земен човек ", който е бил " в действителност благ в с всички " го дефинира шефът на заведението, който споделя още, че артистът с готовност се е снимал с всички от личния състав и посетителите.

" Просто всичко хубаво, което би си помислил за него, е правилно. "

Толкова сюрпризирани от появяването на Киану са били двамата притежатели на бара, че дамата дори от неспокойствие цели 10 пъти го е питала дали в действителност е самият той. " Мен и брачният партньор ми още ни държи страстта от това - каква чест и какъв обаятелен човек ", споделя тя.

Може ли Джон Уик да остане жив след всичко

Тийзър на " Джон Уик 4 "

Явно и на Киану му е харесало да прекара малко свободно време в компанията на непознати, само че общителни и приятни англичани. С тях той даже е обсъждал и сюжети на филми до момента в който си е похапвал. Мениджърът на заведението издава, че артистът си е поръчал салата " Цезар ", а за главно ядене с фалафели, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР