Кейт Мидълтън продължава със своята обществена дейност. Херцогинята на Кеймбридж

...
Кейт Мидълтън продължава със своята обществена дейност. Херцогинята на Кеймбридж
Коментари Харесай

Кейт с изненадващо посещение в детска градина - slava.bg

Кейт Мидълтън продължава със своята социална активност. Херцогинята на Кеймбридж се появи изненадващо в детска градина, с цел да се срещне с малчуганите и техните родители.
Посещението беше обвързвано с ново изследване, което брачната половинка на принц Уилям е насочила към родителите, учителите и чиновниците на детските градини.

Кейт избра да посети лондонската детска градина рано тази заран, с цел да обърне внимание на здравословната закуска. Тя оказа помощ на учителите в сервирането на храната и в това време съумя да разиска с тях и тематики като здраве, прочувствено положение и вярното развъждане на децата. Резултатите, които събира ще послужат на херцогинята да разбере по какъв начин може да помогне на деца и фамилии в риск.

Съпругата на принц Уилям стартира своето изследване предходната седмица по време на 24-часовите ѝ срещи с деца и родители из цяла Англия. Тогава тя призна и своите компликации при развъждането на тримата кралски наследници. Според представители на херцозите на Кеймбридж, с проучването ще стартира „ най-голямото разискване на проблемите, свързани с детското развиване “, предава Tialoto.bg.

Когато беше на посещаване в детска градина в Уелс, Мидълтън поздрави личния състав за невероятната работа, която правят в доста разнообразни области. „ Дейността ви има голямо значение както в обществен, по този начин и в стопански аспект “. През последните няколко години Кейт съществено се зае да оказва помощ на деца и родители, които срещат компликации в своето развиване.

На 28 януари Кейт посети и детската болница в Лондон, с цел да покаже по какъв начин изкуството оказва помощ на детското здраве, благополучие и богатство. Докато беше там, един нейн жест трогна целия свят. Мидълтън застана пред обектива на 10-годишно момче и умерено изчака то да направи фотографията на живота си.
Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР