Кейт Мидълтън и принц Уилям се потопиха в бахамската култура

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям се потопиха в бахамската култура
Коментари Харесай

Да докоснеш сърцата на местните: Кейт похапва раковини, а Уилям играе футбол с деца в последния им ден от кралкото турне

Кейт Мидълтън и принц Уилям се потопиха в бахамската просвета по време на визитата си в карибската страна – от до.

За последния си ден на Бахамските острови в събота херцогът и херцогинята на Кеймбридж пътуваха до основния остров на Абако и посетиха Fish Fry (Пържена риба) – типично бахамско кулинарно място за събиране, което се намира на всеки остров на Бахамите.
 Кейт и Уилям на локалния бахамски пазар и с значима екологична идея  Кейт и Уилям на локалния бахамски пазар и с значима екологична идея  Кейт и Уилям на локалния бахамски пазар и с значима екологична идея  Кейт и Уилям на локалния бахамски пазар и с значима екологична идея
По време на визитата си Уилям и Кейт се срещнаха с продавачи, които подготвиха типични ястия от бахамската кухня, в това число локалната обичана салата от раковини.

„ Аз съм малко по-приключенски настроена от Уилям! “, сподели Кейт , когато се приближи да опита раковина. Неочаквано за всички тя незабавно реагира на усета: „ Това беше прелестно! “

Херцогинята на Кеймбридж даже пристъпи зад щанда, с цел да подготви сама салата от раковини , до момента в който Джейд Адърли, продавач във Fish Fry в град Дъндас, Абако, гледаше в профил. „ Не съм толкоз бърза като теб! “, засмя се Кейт.

Те също се срещнаха с локалните поданици по време на кралската си разходка. Двамата бяха изключително деликатни към по-малките деца, които излязоха да ги посрещнат. В един миг Уилям докара млад фотограф да се срещне с Кейт, която е фен фотограф. Двамата побъбриха с младото момиче за нейния фотоапарат и разгледаха фотосите ѝ дружно.

По-рано денем те научиха за въздействието на урагана Дориан върху островите Абако и видяха по какъв начин общностите към момента се възвръщат повече от две години по-късно.

За последната спирка от осемдневното си турне в Карибите принц Уилям и Кейт Мидълтън направиха посещаване, което е близо до сърцето на херцога на Кеймбридж. Кралската двойка посети носителя на премията Earthshot за 2021 година Корал Вита на Гранд Бахама.

Миналата година принцът започва своята Earthshot Prize, амбициозна екологична стратегия, ориентирана към намиране на нови хрумвания и технологии по света за справяне с климатичната рецесия. Всяка година ще бъдат избирани петима спечелили за техния принос към опазването на околната среда. Той беше присъден за първи път през 2021 година и се възнамерява да се организира годишно до 2030 година Всеки победител получава грант от £1 милион, с цел да продължи своята екологична активност.
 Кейт и Уилям на локалния бахамски пазар и с значима екологична идея  Кейт и Уилям на локалния бахамски пазар и с значима екологична идея  Кейт и Уилям на локалния бахамски пазар и с значима екологична идея  Кейт и Уилям на локалния бахамски пазар и с значима екологична идея
При идването си Уилям и Кейт бяха посрещнати от съоснователите, Сам Тейчър и Гейтър Халперн, които организираха къса обиколка на техните уреди.

„ Наистина е вдъхновяващо международен водач с неговия растеж да вложи своята сила, пристрастеност и фокус върху придвижване, което съгласно мен резонира толкоз надълбоко с по-младото потомство “, показа Халперн преди PEOPLE.

На остров Гранд Бахама херцогът и херцогинята на Кеймбридж също посетиха Детския дом , който се грижи за деца, които са били изоставени, измъчвани или подценявани. Уилям беше в стихията си по време на визитата, люлееше децата на люлките и даже играеше футбол с тях.

При идването си херцозите бяха посрещнати от чиновниците, преди да бъдат отведени на обиколка на дома от две по-големи деца. След това Уилям и Кейт се срещнаха с деца и група чиновници в градината, с цел да чуят за провокациите, пред които са изправени, изключително по време на пандемията и след урагана.
 Кейт и Уилям на посещаване в Детския дом на остров Гранд Бахама  Кейт и Уилям на посещаване в Детския дом на остров Гранд Бахама  Кейт и Уилям на посещаване в Детския дом на остров Гранд Бахама  Кейт и Уилям на посещаване в Детския дом на остров Гранд Бахама
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР