Кейт Мидълтън е edna от малкото кралски особи, която е

...
Кейт Мидълтън е edna от малкото кралски особи, която е
Коментари Харесай

Принц Уилям откровено за бащинството: „Това е един от най-плашещите моменти в живота“

Кейт Мидълтън е edna от дребното кралски особи, която е говорила искрено за майчинството, а в нов документален филм нейният брачен партньор, херцогът на Кеймбридж, приказва искрено за живота като татко, и по какъв начин гибелта на неговата майка, принцеса Даяна, го е повлияла като родител .

„ Футболът, принц Уилям и нашето психологично здраве “ среща 37-годишния правоприемник на трона със спортиста Марвин Сордъл, пред който принц Уилям назовава момента, в който става татко, един от „ най-страшните “ в живота му.

„ Да имаш деца е събитието, което най-вече трансформира живота ти “ , съгласява се принц Уилям с футболиста. След като Сордъл споделя за детството си без татко, херцогът на Кеймбридж споделя: „ Мисля, че когато си претърпял някаква житейска контузия, да вземем за пример, както казваш, татко ти не е бил в близост, а моята майка умря, когато бях по-млад, страстите се връщат скоростно. “

„ Аз и Катрин, съответно, се поддържаме и прекосяваме през тези моменти дружно и някак си се развиваме и учим дружно “, прибавя Уилям за брачната половинка си Кейт Мидълтън. Двойката има три деца - 6-годишният принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлът и 2-годишният принц Луи.

Вижте тук фотоси от първия образователен ден на Джордж и Шарлът дружно с родителите им >>>

„ Мога изцяло да се разпознавам с това, което казваш за появяването на децата “ , отбелязва още той. „ Това е един от най-невероятните моменти от живота, само че също по този начин е и един от най-страшните. “

 принц Уилям Кейт Мидълтън деца Getty

Документалният филм „ Футболът, принц Уилям и нашето психологично здраве “ е част от английска самодейност за умствено здраве и ще бъде излъчен по BBC One на 28 май. За продукцията херцогът на Кеймбридж се среща с играчи и почитатели от народа и елита, с цел да разиска намерено провокациите пред психологичното здраве – една от най-важните дела на принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР