Кейт Маклауд има такъв живот, какъвто можете да си представите

...
Кейт Маклауд има такъв живот, какъвто можете да си представите
Коментари Харесай

Любовта поражда любов: Кейт Маклауд за грижата за духа, тялото и ключът към силните връзки

Кейт Маклауд има подобен живот, какъвто можете да си визиите на огромния екран. И в действителност една част от него е приспособена за телевизия. Рубриката „ Модерна обич “ на „ Ню Йорк Таймс “ от 2015 година в детайли разказва любовната история на Маклауд със брачна половинка й Джъстин Маклауд, създател и основен изпълнителен шеф на Hinge. Този роман за тяхната история съдържа едно от главните убеждения на Кейт: „ Любовта поражда обич. “
Връзката й става катализатор за основаването на нейната компания Kate McLeod Body Stone – която създава овлажнители за кожа, с цел да насърчи грижата за тялото (и бебешката мека кожа). „ Усещането за досег и прегръдките ни дават мощ “, споделя Маклауд. „ Използването на мощ е друго за всеки човек, само че това е, което работи за мен. “
По-долу Маклауд споделя какво е за нея „ уелнес “, по какъв начин тя се свързва с тялото си и какъв е ключът към мощните връзки.

Относно нейното определение за уелнес: Ако бяхте ме попитали преди пет или 10 години, щях да отговоря с „ Да се потя на йога постелката няколко пъти седмично. Да медитирам и пия сокове “, и това несъмнено може да бъде част от здравословния метод на живот, само че към този момент не го дефинирам по този начин. За мен уелнесът е когато съм наясно и когато участвам. Мога да върша безкрайна йога рутина и към момента мога да бъда затворена в своите мисли за проблемите. Ако не участвам, тогава евентуално не се свързвам освен с тялото си, само че и с хората към мен.

Преди няколко години работех с един необикновен енергиен врач и той ме помоли да погледна палеца си. Когато се изнервя, стартирам да ръфам кожичките си и палецът ми този ден беше съвсем погубен. Затова той ми сподели да го погледна и ме попита: „ Разбираш ли, че палецът си ти? Това е твоето тяло. Чувстваш ли това? “ Така се убедих, че даже да не си отваряме устата, отново споделяме нещо. Имаме вътрешно лъчение. След това има това външно лъчение, което в никакъв случай не стопира и е безусловно във всичко – от това по какъв начин приказваме, до метода, по който живеем, и учи света по какъв начин да се отнася с нас. Когато осъзнаете нервността си и можете да я почувствате, тогава можете да я обработите – това е уелнес.

Отдалечаването от града ми даде късмет да основа своя лична рутина. Аз съм щастливка, тъй като моето 2-годишно дете обича да спи и не се разсънва преди 8:30 сутринта. Аз в действителност боготворя сутрините си, тъй като те са за мен и сина ми.
Не пия кафе – кофеинът ме кара да се усещам напрегната. Сутрин си върша напитка от куркума и Ашваганда, която съдържа куп адаптогени, шепа сурово кашу и гореща вода – блендирани. Това е моето утринно пиво.

За положителните връзки: Запознах се със брачна половинка си, когато бях на 18 и несъмнено не беше обич от пръв взор. Когато го срещнах за първи път, беше вторият ми ден в колежа.
От момента, в който започнахме да се срещаме преди края на образователната година, бяхме неразделни. Ние сме сътрудници в духовния напредък, което значи, че в действителност провокираме доста неща един в различен по доста способи.

Едно от нещата, на които ме научи връзката ни, е на значимостта на любовта към себе си, че би трябвало в действителност да се погрижа за себе си, че би трябвало да се обичам, с цел да изградя тази невероятна връзка.
Относно нейния метод към храната: Имам толкоз комплицирана връзка с храната. Там към момента раста и се изучавам по какъв начин да обичам себе си, тъй като към момента се изучавам по какъв начин да се храня. Израснах през 90-те години. Към края на гимназията започнах да се лимитирам, и почтено казано, имах голям проблем с булимията. През 2007 година открих кулинарна стратегия във Флоренция, Италия. Бях там девет месеца и се влюбих в храната. И това, което беше в действителност ужасно, е, че до момента в който бях там, бях съквартирантка с професионален пекар и професионален готвач и тествахме доста предписания вкъщи. Беше необикновено. Имах един миг вид „ Яж, моли се и бит “. Определено тогава ми се наложи да си купя няколко размера по-големи дънки.

След това се прибрах вкъщи. Бях се влюбила в работата с ръце. Обичах това по какъв начин храната събира хората. Не съм израснала в огромно семейство – аз съм само дете – и това, което открих в Италия, беше, че храната има силата да основава връзка.
Относно свързването с тялото: Всъщност изпитвам благоговение към тялото си, тъй като знам какво съм му предизвикала. Вече шест години не съм имала проблем с булимията, само че имах 15-годишна борба с това. Научих се да мисля положително за тялото си и това безусловно ме избави.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР