Кейт Бекинсейл се старае да бъде честна и откровена с

...
Кейт Бекинсейл се старае да бъде честна и откровена с
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл срещу тормоза в социалните мрежи

Кейт Бекинсейл се старае да бъде почтена и откровена с феновете си и тъкмо поради това я харесваме толкоз доста. Актрисата обаче има и своите критици.

Бекинсейл използва профила си в Instagram, с цел да изрази благодарността си към всички, които я поддържат и ѝ пишат благи известия. Но също по този начин атакува остро тези, които откровено я атакуват и тормозят.

Актрисата признава, че позитивно настроените хора са доста повече, само че все пак се намират и злонамерени такива. Въпросният пост на Кейт Бекинсейл съдържа видео от присъединяване ѝ в шоуто на Джими Фелън през 2019 година, в което демонстрира как като дете е имитирала кихане, с цел да се отърве от някои неприятни часове в учебно заведение.

Бекинсейл добавя, че по-късно присъединяване и демонстрирането на подправеното кихане с нея се е свързала жена, която е твърдяла, че синът, който е имал проблеми с проговарянето, се е въодушевил от видяното по малкия екран, което е довело до изричането на първата му дума

Според Кейт Бекинсейл обществените мрежи би трябвало да бъдат употребявани за разпръскването на позитивна сила, само че е наясно, че постоянно ще се намерят мъже, които считат, че мястото на дамата е в кухнята, и те ще държат да изразят мнението си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР