Кевин Дюрант и ДеМаркъс Казънс няма да играят в първия

...
Кевин Дюрант и ДеМаркъс Казънс няма да играят в първия
Коментари Харесай

Дюрант и Казънс пропускат началото на финалната серия в НБА

Кевин Дюрант и ДеМаркъс Казънс няма да играят в първия мач от финалната серия в Националната баскетболна асоциация, която стартира на 31 май, оповестиха от Голдън Стейт Уориърс. Двамата към момента не са възобновени изцяло от контузиите си, само че " войните " чакат те да бъдат подготвени в някакъв миг от серията.

Към момента по-сериозно наподобява ситуацията с Дюрант, който има контузия в пресеца на десния крайник. Водещият изпълнител на отбора от Оукланд напредва с рехабилитацията си, само че към момента не е получил позволение от медицинския екип да се завърне на терена. " Към този миг не се вижда по какъв начин Дюрант ще играе в първия мач от серията, само че имаме вяра, че той ще може да се включи в някои от идващите мачове ", оповестиха от Голдън Стейт. Що се отнася до Казънс, който страдаше от разкъсване на квадрицепса, то ситуацията при него е по-оптимистично. В четвъртък центърът направи първата си подготовка с тима след контузията, получена при започване на плейофите. За момента обаче Казънс също не е подготвен за игра и ще може да помогне на отбора си чак в мачовете през юни.
Kevin Durant & DeMarcus Cousins injury update: pic.twitter.com/nMyQG0yKDl
— Warriors PR (@WarriorsPR) May 23, 2019 Във финала в НБА Голдън Стейт ще играе с спечелилия от финала в Източната конференция сред Милуоки и Торонто. Засега канадците водят с 3:2 победи в серията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР