Кения е една от най-екологичните страни в света. 70 %

...
Кения е една от най-екологичните страни в света. 70 %
Коментари Харесай

Добър пример: 70% от енергията на Кения е екологично чиста

Кения е една от най-екологичните страни в света. 70 % от силата в страната идва от възобновими източници. Източниците на Кения включват геотермална, водна и вятърна сила, като секторът на слънчевата сила е станал известен за промишлени и домашни потребности.
Ние въобще не замърсяваме въздуха. Ние не покачваме температурите. Не влияем на климата на Земята. Затова от ден на ден акцентираме на по-чистата сила и слънчевата сила сигурно такава.
Рашми Шах, ръководещ шеф в Clean Power

Надеждността на слънчевата сила и по-ниската ѝ цена, макар в началото високата инвестиция за инсталиране, притеглят производителите на стомана и фабриките за произвеждане на хранителни масла.
Понастоящем цените на силата в Кения са доста високи и по тази причина насърчаваме тези, които са в индустриалната индустрия, комерсиалните браншове, жилищния бранш, да се възползват от слънчевата сила. Тя е безвъзмездна. Първоначалните разноски са високи. Но в дълготраен проект ще имате изгода за дълъг интервал от време. Ще насочите тези пари, които употребявате, с цел да плащате налозите към разширение на производството си в селското стопанство и други браншове.
Марк Мванги, инженер по слънчева сила

По време на първата среща на върха за климата в Африка в Найроби, Кения, президентът Уилям Руто повтори, че Африка може да успее да работи напълно с възобновимата сила. Агенцията на Организация на обединените нации за околната среда твърди, че 60 % от най-хубавите места за слънчева сила в света се намират в Африка.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР