Кендал Дженар е плакала, защото сестра ѝ Кайли е била

...
Кендал Дженар е плакала, защото сестра ѝ Кайли е била
Коментари Харесай

Драмите на Кардашияните: Едната плаче, че другата била по-известна

Кендал Дженар е плакала, тъй като сестра ѝ Кайли е била по-популярна от нея. 22 годишният модел приказва намерено за нейните несигурности до момента в който е растяла и по какъв начин й се е отразявало, че по-малката ѝ сестра е била по-популярна от нея. Дори мисълта за това в този момент я разчувства, оповестява " Контакт мюзик ", представени от БГНЕС.
„ Спомням си, когато бях в главното учебно заведение и даже в гимназията” нямах изключително доста другари, показа Кендал.
„ Аз стоях много в моята стая и плачех, тъй като Кайли имаше толкоз доста другари, а аз нямах и не знаех какво да върша. Дори в този момент това ме разчувства”, споделя тя.
Кендал преди е упражнявала конна езда и това е било единственото нещо, което тя е можела да прави сама и да не се усеща не на място.
„ Бях непрестанно с конете си и по през целия ден яздех. Не се шегувам”, споделя тя.
„ Яздех от 08:00 до 20:00. Яздех всички коне на треньорите ми, тъй като нямах какво друго да върша през лятото”, споделя още моделът.
В момента нещата обаче са разнообразни. Кайли има 9 месечно бебе и Кендъл признава, че ѝ е необичайно да е по-популярна от сестра ѝ.
„ Лудост е тъй като аз в никакъв случай те съм си помисляла, че в миналото мога да имам повече другари от Кайли.. не че сме имали в миналото съревнование де… не желая това да прозвучи необичайно, само че най-малко тя е толкоз щастлива с живота си в момента”, споделя Кендал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР