Кемперите под наем за морето са на изчерпване. Къщите на

...
Кемперите под наем за морето са на изчерпване. Къщите на
Коментари Харесай

Цените за кемпер под наем тръгват от 210 лв., но къщите на колела вече са на изчерпване

Кемперите чартърен за морето са на привършване. Къщите на колела всеобщо са резервирани за целия юни, юли и август. Цените потеглят от 210 лева и стигат до 260 лева, като зависят от престоя. Най-евтино излиза, в случай че запазите кемпера за най-малко 20 дни.

Резервация

Ако желаете да резервирате, би трябвало да го извършите най-малко месец по-рано, другояче може да не улучите датите, които желаете, описаха от компания за аренда на возила. И допълниха, че единствено при тях към този момент са заети всички седмици на юни, а от юли и август има свободни кемпери, само че единствено за по няколко дни.

Най-предпочитани са 5-звездните къщи на колела, които с изключение на с всевъзможни практични улеснения са и първокласно обзаведени. Ако запазите за 3 дни, престоят коства 260-270 лева дневно според от компанията, която изберете. За повече от 20 дни цената пада на 210 лева По-евтини са караваните. Наемът им потегля от 80 лева дневно и стига до 180 лева съгласно изискванията вътре.

Такси

За да наемете кемпер или каравана, в множеството случаи ще би трябвало да платите и някои наложителни такси. Сред тях е пакетът за разчистване, преди да се изнесете, който е сред 120 и 150 лева В него е включено главно миене на возилото от вътрешната страна, когато ваканцията ви завърши. За спомагателни екстри като кафе машина или мултикукър също има такси, които вървят към 5 лева дневно.

Трябва да доплатите и за комплектите съдове за готвене и хранене. В пакета са включени чаши, чинии, тенджери и тигани и за него би трябвало да се бръкнете с 10 лева за ден. За чаршафи и завивки цената е 20 лева дневно, като за втори комплект се дава понижение от 50%. За барбекю на газ пригответе 10 лева, а за чадър и два шезлонга – 10-12 лева Може да си поръчате и велосипед, който ще ви коства също 10 лева дневно.

В множеството каравани имате право да вземете домакински любим, само че при кемперите има ограничаване. Масово се позволяват единствено дребни породи, а таксата е 80 лева и се заплаща еднократно. В случай че желаете да ви докарат кемпера до вратата, вместо вие да пътувате да си го вземете, дължите 1,80 лв., написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР