Кели Убре-младши все още не може да намери себе си

...
Кели Убре-младши все още не може да намери себе си
Коментари Харесай

Какво се случва с Кели Убре-младши?

Кели Убре-младши към момента не може да откри себе си в Голдън Стейт Уориърс. Баскетболистът на " войните " записа следващото си разочароващо показване в нападателен проект сутринта, откакто вкара едвам 3 стрелби (всичките забивки) от 16 опита, в това число 6 пропуща от тройката. За негово благополучие, Главно следствено управление (на МВР) се измъкна и завоюва трилър против Чикаго Булс посредством надвит панер на Деймиън Лий за 129:128.

Kelly Oubre Jr. has still not made a three.

His 17 attempts are the most without a make through 3 team games in NBA history.

Oubre Jr. is off to the worst shooting start through 3 games in the Shot-Clock Era, which dates to 1954-55.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo)
Убре продължава да намира място в негативните статистики на Elias Sports Bureau. 25-годишното крило към момента няма маркирана тройка, макар че е стрелял 17 пъти в трите си мача досега - най-лошият индикатор след три дуела в историята на НБА. Процентът му на осъществени стрелби от игра също е най-ниският в историята - 17.5%.
Още по-невероятен е фактът, че единствените 7 коша от игра на Убре в трите мача са посредством забивки. Бившият състезател на Финикс е 7/40 в стрелбата си, като към момента няма маркиран изстрел, като изключим забивките. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР