– КЕФФ ПЛОВДИВ 2021 е първо издание на уникален по

...
– КЕФФ ПЛОВДИВ 2021 е първо издание на уникален по
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, идете на филмовия фестивал Кефф Пловдив ...

– КЕФФ ПЛОВДИВ 2021 е първо издание на неповторим по рода си интернационален кинофестивал.

В спортната си стратегия фестивалът ще включи игрални филми от комедийния род, продуцирани в Европа през последната година.

Филмите са подбрани от особено селекционно жури, а петчленно интернационално жури (2-ма българи и 3-ма чужденци), ще дефинира наградените филми.

Наградата на публиката ще бъде избрана с отворено гласоподаване.

Предвидена е и премия за изцяло творчество – на някой от най-изявените артисти и режисьори от Европа.

Предвижда се спортната стратегия от 7 пълнометражни кино лентата и съпътстваща стратегия от 8 кино лентата, чиито прожекции ще бъдат осъществени в границите на 8 фестивални дни в и в . Фестивалът ще бъде закрит с прожекция на филм от креативната биография на наградения за изцяло творчество. На фестивала ще участват голям брой посетители от чужбина и страната – режисьори/актьори от екипите на филмите включени в програмата, както и разнообразни посетители от региона на киното - режисьори, сценаристи, продуценти и други

Повече за фестивала

МИСИЯТА:
- Проектът КЕФФ ПЛОВДИВ 2021 не е еднократно събитие, а първо издание и част от дълготрайна стратегия за одобряване и разширение на град Пловдив като кино-фестивален град.
- КЕФФ ПЛОВДИВ 2021 няма аналог в Европа. Фестивалът ще влезе в културната стратегия на континента още с първото си издание.
- Пан-европейската същина на КЕФФ ще прибави към общия културен пейзаж Пловдив като Европейска столица на културата доста срещи с интернационалните артисти, критици и културни мениджъри.
- Същевременно фестивалът ще даде на жителите и гостите на Пловдив опцията да се срещнат от близко с най-високите европейски културни постижения в най-гледания кино род.
- Зрителите и гостите ще имат опция да се срещнат със премиерни заглавия, които следва да бъдат популяризирани в Европа и страната ни.
- Като знаково събитие за континента, КЕФФ ще сложи Пловдив измежду градовете с най-мащабни интернационалните кино прояви!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР