Кечистът Миро спазва спартански хранителен режим, за да бъде равностоен

...
Кечистът Миро спазва спартански хранителен режим, за да бъде равностоен
Коментари Харесай

Миро хапна баничка, ще снима филм с Лана у нас ВИДЕО

Кечистът Миро съблюдава спартански хранителен режим, с цел да бъде равносилен на най-големите бабанки в професионалната битка, само че не съумя да устои на българската баничка. Едва стъпил на родна територия, 36-годишният пловдивчанин награби мазната вкуснотийка.

" Хапнах баничка, която майка беше донесла на летището. Сега съм във почивка. Една седмица мога да си похапвам каквото ми е густо ", отсече пред " България Днес " Миро.

Закуската със сирене се загнездила в главата на кечиста, до момента в който чакал 45 минути багажа на летище София. Още с идването в своя роден град той превключи на доста по-спокоен режим.

Миро загатна, че може да премине във филмовата промишленост. Неговите сътрудници Скалата и Джон Сина, които също бяха кечисти, в този момент са измежду най-скъпоплатените артисти на планетата. Българинът направи своя дебют в игрален филм дружно със брачната половинка си Си Джей Пери, позната като хубавицата Лана в кеча. Лентата " Твоята друга версия " пожъна триумф.

" Филмът беше доста добър. Инвестираните пари си ги върнаха няколко пъти от горната страна. Излъчват го по " Амазон ". После Си Джей снима филм с Брус Уилис. Кариерата й занапред стартира. Бъдещето е толкоз отворено, че може да снимаме филм в България. Нищо не ни пречи, както беше преди. "

Лана беше освободена преди няколко седмици от международната федерация по кеч от легендата Винс Макмеън. " Тя е прочувствена. Не го одобри добре, само че идват хубави вести. Щастлива е, тъй като е на всички места. Във филми, в обществените мрежи, в кеча. Някои хора одобряват уволнението като нещо неприятно. Това е друга опция, която би трябвало да я атакуваш ", уверен е Миро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР