Казват, че тенденциите се рециклират, но ранната мания по солариума

...
Казват, че тенденциите се рециклират, но ранната мания по солариума
Коментари Харесай

Лекарите критикуват солариума на Ким Кардашиян след диагнозата меланом на сестрата

Казват, че трендовете се рециклират, само че ранната фикс идея по солариума е нещо, което евентуално не би трябвало да претърпяваме още веднъж.

За огромно оскърбление на кожните лекари на всички места, захласнатата от хубостта Ким Кардашиян сподели своя солариум в офиса си по време на комичен тийзър в TikTok за идната й сбирка от козметика.

„ Аз съм Ким Кардашиян, несъмнено, имам солариум и легло с алена светлина в офиса си “, споделя магнатът на SKKN във видеото, което от този момент е събрало над 14 милиона гледания и включва модели на нейните персонални Джет и нейния мозък и стена, покрита с рамкираните й корици на списания.

Но солариумът на създателя на SKIMS се хвали с ядосани кожни лекари онлайн, които припомнят на феновете, че „ няма такова нещо като безвреден загар “.

Солариумите са свързвани с рак на кожата в голям брой изследвания през годините. По-конкретно, той покачва риска от развиване на плоскоклетъчен карцином и базалноклетъчен карцином, двата най-често срещани типа, съотв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР