Казват, че съм експерт по младите жени. Сигурно, защото ходя

...
Казват, че съм експерт по младите жени. Сигурно, защото ходя
Коментари Харесай

8 причини мъжете да ценят жените над 40

„ Казват, че съм специалист по младите дами. Сигурно, тъй като заедно съм с такива повече от 40 години. "  ~ Джак Никълсън ( " Невъзможно твой " )

 (Portrait of Jack Nicholson by Lorenzo Agius, 2007)

На холивудският плейбой Джак Никълсън имаме цялостно доверие. Но надалеч по-опитният от него именит ефирен водещ Анди Руни, споделя осем справедливи аргументи, мъжете да ценят дамите над 40.

1. Една жена над 40, в никакъв случай няма да ви разбуди измежду нощ, с цел да пита „ За какво мислиш? ". Тя не се тревожи за вашите мисли.

2. Ако дамата 40 + не желае да гледа с вас спорт по малкия екран, тя няма да ви досажда с мрънкане, а ще се заеме с това, което желае – нормално доста по-полезно и забавно.

3. Тези дами познават себе си задоволително добре, уверени са в това, което желаят и знаят от кого ще го получат. Твърде малко от тях се интересуват от мнението на близките.

4. Дамите 40 + имат възприятие за лично достолепие. Те рядко ще ви устроят нервен скандал на публично място. Разбира се, в случай че вие си го заслужавате, биха ви простреляли умерено, стига да знаят, че това ще им се размине.

5. Тези дами имат интуицията на пророк. Няма да ви се постанова нищо да признавате – те, по този начин или другояче, към този момент знаят всичко.

6. Ярко аленото червило прелестно подхожда на дамите 40 +, което е мъчно да се каже за Лолитките. Ако се научите да игнорирате няколкото деликатни бръчки, ще установите, че тези дами са много по-съблазнителни от по-младите.

7. Дамата 40+ е изцяло откровена и почтена. Тя ще ви каже в прав текст, че сте говедо, в случай че в действителност се държите като такова. На вас в никакъв случай няма да ви се наложи да гадаете, какво мисли тя за вас.

8. Всичко казано за дамите над 40 години е възхитително и правилно. За страдание, това не се отнася за мъжете над 40. Често, на всяка интелигентна, умна и добре поддържана жена над 40, се пада по един плешив мъж със шкембе, облечен смехотворно, който държи да се върне в младостта, задявайки 20-годишна сервитьорка.

P.S. За всички мъже, които обичат да повтарят „ Защо да закупувам цялата крава, в случай че мога да получа млякото гратис ", имам изненада. В днешно време, 80% от дамите нямат интерес към брака. Защо? Защото знаят, че няма смисъл да купуват цяла свиня, поради един кренвирш.

Снимки: KINO.de, The Red List

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР