Казват, че проверките ще са преди, по време и след

...
Казват, че проверките ще са преди, по време и след
Коментари Харесай

Адв. Людмил Рангелов: Полицаите деградират по примера на колегите си

Казват, че инспекциите ще са преди, по време и след работа. Наркотикът остава трайни следи. Винаги може да се откри дали лицето употребява опиати. За страдание за алкохол времето е по-кратко. Няма специалност в която да не се глоби използването на алкохол по време на работа. 

След като едно лице стартира в тази система, вместо да се развива позитивно, образците от своите сътрудници го деградират. Трябва от време на време да се вършат проби, диалози с психолози, реподбор. Отговорност имат най-близките ръководители. Те няма метод да не знаят по какъв начин работи този чиновник. 

Отказът от тест би трябвало да се приема като съществуване за алкохол или опиати. 

Адвокат Николай Хаджигенов добави: В Министерство на вътрешните работи има безотговорност. Дори дребният надзор на военна прокуратура даваше резултат. Сега това го няма. Трябва външен и самостоятелен орган, това е решението. По света, това което у нас назовават Инспекторат, е вън от системата, самостоятелен орган. Има информация за повече неща, само че те извършват заповеди. И всичко свършва до там. Дори и съвършен чиновник да влезе в Министерство на вътрешните работи, след 6 месеца става друг. 

 

Той прикани служителите на реда да минат на тест за просветеност и физическа подготовка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР