Казват, че политиката е изкуство на компромиса. Той обаче не

...
Казват, че политиката е изкуство на компромиса. Той обаче не
Коментари Харесай

Методи Лалов: Скоро ще се видим пак на Орлов мост

" Казват, че политиката е изкуство на компромиса. Той обаче не би трябвало да бъде с морала и правилата, нито с ползите на хората ". Това написа във Facebook проила си общинският консултант в Столичния общински съвет от " Демократична България " - Методи Лалов.

" Казват и че политиката е мръсна игра. Политиката не е игра, а сериозна и честна работа (поне за мен) ", добави политикът, който, припомняме, напусна правосъдната система, с цел да се впусне в политиката и по-конректно, с цел да се бори за дълбока промяна в правораздаването, само че и надалеч освен.

" Казват, че политиците би трябвало да умеят да слушат. Но те не би трябвало да са послушковци, а би трябвало да умеят да слушат съвестта си и гласоподавателите си ", написа още той.

" Скоро ще се забележим отново на Орлов мост ", насочва обръщение Лалов, съпроводено със фотографията по-долу, на която той лагерува на блокадата на Орлов мост в София отпреди година.
Методи Лалов, фотография: Facebook  Методи Лалов: Скоро ще се забележим отново на Орлов мост

С това си обръщение Методи Лалов желае да намекне, че жителите, искащи господство на закона и правдивост, скоро ще въстанат против държавното управление на подмяната, което предложи Слави Трифонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР