Казват, че името може да повлияе на съдбата на човек.

...
Казват, че името може да повлияе на съдбата на човек.
Коментари Харесай

Тези хора определено нямат късмет: 7 имена, които носят нещастие

Казват, че името може да повлияе на ориста на човек. Вярвате или не, само че е истина

Sad young man looking through the window

Касандра

Името е от древногръцки генезис и значи „ тя, която превъзхожда хората “. В гръцката митология Касандра е била делегат на нещастието. Тя е имала дарбата на пророчеството , само че никой в никакъв случай не вярвал на думите й. В реалност това име носи самотност на момичето – тя в действителност може да надмине другите, само че ще ѝ бъде мъчно да откри човек, с който да показа триумфа си.

Евгени

Собственикът на името Евгени не се оправя добре със задания, които изискват добре координирана работа в екип. Той избира да прави нещата самичък, защото постоянно има проблеми с доверието. Освен това Евгени в действителност не обича да споделя с другите, а се стреми самичък да се любува на плодовете на своя труд. За този човек може да бъде много мъчно да работи в екип.

Максим

Човек на име Максим има вътрешна потребност да притегля вниманието към себе си, по тази причина избира шумни компании. Самонадеяността му пораства с възрастта и постоянно предходният кръг от другари не му е задоволителен. Ако Максим в действителност попадне в елитно общество, той бързо става деспотичен и пренебрежителен.

Варвара

Името Варвара идва от античната дума „ варвар “, което значи „ чужденец “ и „ поробител “. Поради корените си името постоянно е надарено с неласкави прилагателни като „ корав “, „ недодялан “ или „ всесилен “. Характеристика на носителите на това име е несъразмерната сдържаност както към себе си, по този начин и към другите. Освен това те избират да са сами, в сравнение с измежду близки и другари.

Светлана

В детството девойките на име Светла или Светлана са доста палави. Те са преносими, неспокойни и заради това постоянно основават проблеми на родителите си. От досада Светлана може ненадейно да тръгне на някъде сама или да се опита да оближе люлката през зимата. Тя се нуждае от деликатен контрол, може би даже и от опитна бавачка през множеството време.

И с възрастта Светлана се разкрива от напълно друга страна. Тя става перфекционист, желае всичко да е идеално, даже и този блян да е неосъществим.

Юлия

Юлия е доста общително момиче. Често обаче не съумява да се сприятели с други себеподобни. Винаги има разнообразни аргументи за това. В любовните връзки мнозина приказват за нея като за „ злата някогашна “.

Алина

Името Алина има латински корени и значи „ извънземна “, „ друга “. В детството детето има разтревожен темперамент, даже в случай че родителите му са видимо спокойни хора. Момичето непрекъснато се увлича по нещо ново и незабавно го оставя настрани, с цел да си откри радикално друго занимание .

Когато Алина порасне, тя се отличава с подчертана позиция по всеки въпрос. Ако не се управлява оригиналността на момичето, то може да стане прекомерно самонадеяно и гордо, което ще плаши хората.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР