Казват, че имало жени, от които мъжете никога не си

...
Казват, че имало жени, от които мъжете никога не си
Коментари Харесай

Перфектни жени няма. Има мъже, които ценят старанието

Казват, че имало дами, от които мъжете в никакъв случай не си тръгвали. Тези дами постоянно знаели по какъв начин да се държат, по какъв начин да наподобяват, какво да приказват и по кое време да мълчат. Тези същите дами готвели, чистели, пазарували, работели, гледали деца, ходели на фитнес и в същото време постоянно изглеждали съвършено. Никога не се оплаквали и били непрекъснато усмихнати. Дали вие ги познавате? Защото аз към момента не съм ги срещала. А се носят цели митове за тях. Всъщност, мисля, че познавам няколко, които доста наподобяват на тези гореспоменатите. Те не са толкоз съвършени във всичко, само че пък имат качества, които мъжете в действителност ценят. Дали заради тези им качества, те в никакъв случай не са били оставяни от мъж, имат дългогодишни връзки и щастливи фамилии. Каква е формулата? Какви би трябвало да бъдем в неговите очи и с коя част от себе си не трябва да прекаляваме?

Независима

Дума, разбираща се по друг метод от другите мъже и дами. В хубавата си част значи, че не трябва да се вкопчвате в един мъж, като че ли без него не съществува светът. Имайте своите ползи, своите другари и своите пари. Трябва да сте си самодостатъчна като персона. На първо време би трябвало да се чувствате добре в личната си кожа, с цел да съумеете да се чувствате на мястото си и до Него. Не забравяйте обаче, че прекалите ли с независимостта, ставате по-скоро неприятна за противоположния пол, в случай че същински държат на вас. Мъжът, който обича, желае да се грижи за вас, да ви оказва помощ, да се усеща той, Мъжът, а не да ви гледа по какъв начин непрекъснато с всичко се оправяте сама, тъй като по този начин желаете вие. Не го оставяйте да се усеща непотребен. Независимостта няма за цел да обиди колегата. Внимавайте по какъв начин и по какъв брой я ползвате! По лично наблюдаване мога да кажа, че мъжете, които ви оставяте да бъдете изцяло независима, просто не ви обичат задоволително, а и по този начин им е надалеч по-лесно.

Пазителка на домашното огнище

Познавате ли мъже, които не обичат домашно приготвена храна? Аз персонално не се сещам за подобен. Ако все нямате време да сготвите вкусна вечеря и в случай че от дълго време сте не запомнили, че вкъщи има нещо, наречено прахуляк или пък ютия, не очаквайте и той да остане вечно. Една същинска жена има потребност да обгрижва дома си, да го прави по-уютно и прелестно място. За нея приготвянето на вкусна храна е прелестно занятие. Дори да не е всеки ден. Какво усещане мислите, че ще извършите на мъж, който желае да сътвори семейство с вас, в случай че нямате никакво отношение към дома и храната? Та белким един ден ще храните децата си единствено на заведение? Не отивайте и в другата прекаленост, обаче - мъжете не харесват дами, без лични ползи и упоритости, които висят единствено над печката.

Майка

За мъжете въпросът с децата стои надалеч по-лесно, по тази причина и мъчно ще срещнете мъж, който да ви съобщи изрично, че не желае деца. При тях това „ узряване “ може да се случи и на по-късна възраст. Някои дами обаче, се опасяват от бременността, раждането и хилядите последвали грижи и отговорности. Все отново майката си е майка и е реалност, че на нея се пада по-голямата част от отговорността, наречена дете. Дори първоначално да сте на едно мнение, че не желаете дете, този въпрос ще излезе рано или късно. И доста рядко една двойка е щастлива и без деца. Рано или късно, той ще изиска дете и в случай че вие изрично сте решила, че в този живот няма да се видите в ролята на майка, мъчно ще се видите и като съществено обвързана жена. Голяма част от мъжете споделят, че са заобичали още повече партньорките си, откакто са ги видели в ролята на майки.

Верен другар

За мъжете шерването е надалеч по-кратък и внимателен развой, само че това не значи, че го няма. Всеки мъж би желал да има правилен другар в лицето на дамата до себе си. Може ние дамите да приказваме повече, да сме по-любопитни, да разпитваме и даже да ставаме досадни на моменти, само че това не значи, че мъжете нямат потребност от шерване. Напротив. Ако той не може да ви опише мислите и възприятията си, в случай че сте му някак непозната, рано или късно ще си тръгне. Нито положителният секс, нито хубостта ви, могат да задържат един същински мъж. И те, и ние, търсим едно и също - приятел за цялостен живот. В основата на съвършената връзка е единствено и само другарството. То ни кара да се усещаме близки. От там насетне идва всичко останало.

Красива

Красотата е до време, споделят всички. Аз, обаче не съм доста съгласна, тъй като всяка възраст има своята хубост. Ако се поддържаме и обръщаме внимание на външността си, без значение дали сме на 28 или на 47, сигурно имаме доста по-голям късмет да задържим мъжа до себе си. Ако сте привикнали уикенда да се разхождате през целия ден рошави, с мазна коса и по пижама, не очаквайте той да е очарован. Замислете се над това, че освен те, само че и ние, малко или доста обичаме и с очите си. И направете по този начин, че тези очи да виждат това, което са виждали тогава, когато сте се срещнали. Бръчиците могат да бъдат красиви, те не зависят от нас. Нежеланието ни да се поддържаме в никакъв случай няма да е такова.

И като споделих срещнали, ето тук е и разковничето - с цел да не се разделите, спомняйте си по-често тези първи ваши мигове дружно. Тогава вие сте била едно от най-прекрасните неща в живота му. Защо да не сте и в този момент това за него? Спомнете си по какъв начин сте си говорили, не сте се упреквали и изнервяли, не сте навлизали жестоко в персоналното му пространство, не сте го ревнували и сте се стараели да сте красива, да го зарадвате, да го усмихнете. Защо в този момент да е друго? Защото сте се опознали, ще кажете. Опознаването няма нищо общо с това да искаш да бъдеш най-хубавият за индивида до себе си. Нима, в случай че ви обича същински, няма да го види и оцени? Завинаги остават дружно тези, които знаят по какъв начин да се грижат сами за себе си. Онези, които желаят да се усъвършенстват във времето. Които знаят, че с възрастта стават други, само че това не значи, че не могат да останат красиви и отдадени на себе си и на индивида до себе си. Старание е належащо. И то се прави оценка най-вече. Както и желанието ни за живот. Да вриш и кипиш. Всеки ден. За да те желаят всеки ден. До края на живота ти.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР