Казвам се Стела, на 33 години, и откакто срещнах Лили,

...
Казвам се Стела, на 33 години, и откакто срещнах Лили,
Коментари Харесай

Чаровен адвокат се опита да води паралелна връзка с мен и най-добрата ми приятелка

Казвам се Стела, на 33 години, и откогато срещнах Лили, тя стана моята най-хубава другарка. Двете се запознахме преди към 10 години. Наскоро бяхме приключили университета и по стичане на събитията започнахме работа в една и съща застрахователна компания. Оказа се, че с нея имаме сродни усети, обичаме водните спортове и йогата, даже външно си приличаме. Колегите се смееха и споделяха, че сме като близнаци, макар че Лили е с година по-малка от мен. С приятелката ми нямахме гаджета и съвсем всеки уикенд се мотаехме в обичаните ни нощни клубове или в питейните заведения. От време на време се забърквахме с някое момче, само че нищо съществено не се получаваше. Преди няколко години се записах в уебсайт за запознанства. През първите няколко месеца излизах на среща с непознати младежи, но за жалост всички желаеха единствено едно и също – секс. Няколко месеца откакто се причислих към уеб страницата за запознанства, се сприятелих с прелъстителен юрист на име Дамян.

Когато най-сетне се срещнахме очи в очи, сред нас пламнаха искри. На втората среща разговаряхме като хора, които се познават цялостен живот, а на третата усетих, че съм влюбена в чаровния юрист. Той беше всичко, което една жена можеше да желае от един мъж, въпреки че ми се струваше прекомерно добър, с цел да е същински. Изминаха три месеца. Веднъж Лили ми показа, че неотдавна има нов другар, с който са мощно влюбени. Казвал се Дамян, само че отхвърли да ми даде повече информация, тъй като от поверие вярваше, че носи неприятен шанс, в случай че обсъждаш връзката си. В същото време с моя Дамян се срещахме доста по-рядко, тъй като съгласно него имал претрупан график и се налагало да пътува в чужбина, с цел да се срещне с клиенти. Не заподозрях нищо извънредно. В последна сметка той беше юрист с сполучлива процедура. Една вечер със сестра ми взехме решение да вечеряме в нов ресторант.

Докато вървяхме към нашата маса, видях Лили в другия завършек на ресторанта. Тя също ме видя и ми махна. Преди да отида до нея, видях, че е с мъж, само че той беше с тил към мен и не можах да зърна лицето му. Но когато приближих, изумена разбрах, че това е Дамян. Не можех да допускам на очите си! Лили се изправи от стола и усмихнато сподели: “ Запознайте се. “ Не отговорих нищо, просто се обърнах и напуснах ресторанта. На път към дома изпратих известие на Лили, посредством което я предупреждавах, че се срещаме с еднакъв мъж. Тя отговори, че няма никаква визия за измамата на Дамян, само че също била влюбена в него. Много по-късно приятелката ми звънна и смутено ми съобщи, че е скъсала с юриста.

Много по-късно приятелката ми звънна и смутено ми съобщи, че е скъсала с юриста. Тази нощ и двете плакахме. И двете загубихме индивида, който смятахме за любовта на живота си. Още по-ужасно се чувствахме от обстоятелството, че сме били подло излъгани. Оттогава нито Лили, нито аз, сме се срещали с Дамян. За благополучие, другарството ни не беше наранено от случилото се. За следващ път тя ми потвърди, че заслужава да бъде моята най-хубава другарка.
Инфо: персонална драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР