Казуми Скуъртс от Маями, Калифорния, заяви пред последователите си, че

...
Казуми Скуъртс от Маями, Калифорния, заяви пред последователите си, че
Коментари Харесай

Скандално: Моделка спала с 500 мъже, иска да си легне с още толкова, но преди да навърши 30

Казуми Скуъртс от Маями, Калифорния, съобщи пред почитателите си, че е много оборотна мацка и към този момент е спала с 500 мъже - и желае да доближи 1000 през идващите години.

24-годишната Казуми, която печели милиони от OnlyFans, твърди, че сексът е нейната " житейска задача " и счита да следва фантазиите си в полово отношение. " Честно казано, изгубих броя след 98 или нещо такова. Записвах ги всички в скришен лист, с кодове като звезди, в случай че са в действителност положителни, или сърца, в случай че имам усеща към тях ", споделя палавата Казуми, която се радва на огромен интерес в платформата, в която споделя еротичните си видеа.

Виж още: OnlyFans хала се оплака: Instagram трие профила ѝ, тъй като е прекомерно красива!

" В последна сметка трябваше да унищожа листата, тъй като някогашният ми го откри и се вбеси доста крепко ", споделя разкрепостената Скуъртс и е съвсем сигурна, че е достигнала границата от 500 на 21-годишна възраст, откакто е била честа посетителка на редица секс празненства и оргии. Най-скандалното е, че даже твърди, че е спала с 50 мъже за една нощ, а сходен вид суингърски празненства не са едно и две за нея.

" Намирам за вдъхновяващо, че мога да преследвам и сбъдвам половите си пориви. Искам да отстрани стигмата към секса, а и аз самата съм в сигурност. Използвам отбрана и постоянно се тествам. Всичко е въпрос на развлечение ". Казуми е безапелационна, че желае да спи с най-малко още 500 мъже, а всичко това да стане... преди да навърши 30 години. За кръглата си годишнина Казуми ще направи щуро и разюздано секс празненство и въобще не ѝ пука какво мислят или приказват хората за нея.

Виж още: Бруталните корекции не престават: Родното " Барби " си удължава лицето, а за РД получи злато 

Изображение: iStock Photos, https://www.instagram.com/notkazumisworld/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР