Казанлъшката рок групата Бабсбг си тръгна със Специалната награда на

...
Казанлъшката рок групата Бабсбг си тръгна със Специалната награда на
Коментари Харесай

Специална награда за казанлъшката „Бабсбг” от фестивал във Варна  

Казанлъшката рок групата „ Бабсбг ” си потегли със Специалната премия на VII интернационален фестивал за просвета и спорт Life is beautiful във Варна. На Античния спектакъл в „ Златни пясъци ” рок бабите се показаха с три приспособени на български език песни на текстописеца Петър Москов, аранжирани от Боян Христов. За атрактивните си осъществявания на „ Две сплетени ръце “ (интерпретация на Like а Prayer на Мадона), „ Сякаш отново съм момиче ” (на What а Feeling от саундтрака на кино лентата „ Флашданс “) и „ Съседска война “ (на I Want To Break Free на Куин) казанлъчанки се върнаха в Града на розите с дипломи и статуетка. Атрактивните дами от Народно читалище " Искра - 1864 " подвигна на крайници публиката в Античния спектакъл в „ Златни пясъци ”, която танцува и пя с тях.
„ Радвам се, че „ Бабсбг ” завоюваха специфичния фестивален приз, взривиха публиката с въодушевление, снабдиха се с доста нови другари и щастливи откриваме новия креативен сезон ”, споделя ръководителят на групата Стоян Петров.
Във фестивала Life is beautiful участваха представители от Австрия, Хърватия, Казахстан, Румъния, Сърбия, Турция, Русия, Словакия, Украйна, Босна и Херцеговина. Той е ориентиран към хора от третата възраст, които се включват в разнообразни културни и спортни прояви и се срещат традициите и обичаите на разнообразни страни. На фестивала се основават нови другарства и се откриват благоприятни условия за разширение на интернационалната инициативапLife is beautiful.
Групата „ Бабсбг ” се образува предходната година след специфичен кастинг, на койт се явиха близо 20 кандидатки. Идеята за нея е на поп артиста Стоян Петров, победител от първия Muzic Idol през 2008 година. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР