Къванч Татлъту може и да е суперзвездата на турските сериали

...
Къванч Татлъту може и да е суперзвездата на турските сериали
Коментари Харесай

Криза: Къванч Татлъту захваща нов бизнес, копира инфлуенсърките

Къванч Татлъту може и да е суперзвездата на турските сериали и кино, само че дано си го кажем: славата му леко залязва. Актьорът последно се снима през 2019 година в " Организирани работи " и " Ирония на ориста ", където изигра основните функции, само че въпреки всичко - от този момент минаха 2 години. Да не приказваме, че преди тези филми последно се снима през 2016 година

Виж още: Цената на детската популярност: Даниел Радклиф, Маколи Кълкин, Майли Сайръс за ужаса да си звезда от дребен

През останалото време Къванч Татлъту се изявяваше най-много като рекламно лице на един от най-популярните турски фешън марки. Но очевидно артистът (и модел) разполага с време, хрумвания и разгласи, че основава собствен личен бранд облекла. 

Виж още: Внучката на Малина е нейно копие, певицата по-щастлива от всеки път

Турските медии означават, че ходът на Татлъту удивително припомня на доста инфлуенсърки в южната ни съседка, които основават козметични или модерно марки в търсенето на спомагателен приход. 

Според таблоидите в начинанието на Къванч ще му оказва помощ брачната половинка му Башак Дизер, която е стилист и дизайнер с богат опит. Смята се, че точно сериозните продажби на марката, чието лице бе артистът в продължение на години, са го въодушевили към тази крачка. 

Виж още: Набедиха Яна Маринова за милионерка, само че тя ясно споделя истината за приходите

Това не е единствената бизнес самодейност на Къванч. Преди години той планираше да отвори магазин за месо, само че се отхвърли още преди той да стане действителност - просто Къванч нямаше опит в хранителната промишленост. 

Изображение: https://www.instagram.com/kivanctatlitug/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР