Kaufland България подкрепя Националната галерия за реализацията на интерактивна мултимедийна

...
Kaufland България подкрепя Националната галерия за реализацията на интерактивна мултимедийна
Коментари Харесай

Kaufland почита паметта на Васил Левски с подкрепа на тематична интерактивна изложба

Kaufland България поддържа Националната изложба за реализацията на интерактивна мултимедийна експозиция, отдадена на Васил Левски – „ Изповедта на Апостола “. Тя пресъздава правосъдния развой против Васил Левски, като облиците в нея ще бъдат холографски визуализирани на огромна видеостена в Квадрат 500. Експозицията е част от Националната стратегия за отбелязване на 150-годишнината от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски и ще продължи най-малко до края на годината.

Официалното разкриване на изложбата ще се състои на 19 февруари, а от 21 февруари тя ще е отворена за гости всеки ден сред 10:00 и 18:00 ч.

Автори на мултимедийната експозиция са продуцентът Иво Милев и режисьорът Димитър Гочев. В ролята на Левски е артистът Веселин Плачков. Филмът е с дълготрайност 14 минути и с изключение на процеса, пресъздава и други значими моменти от живота на Апостола, като историческото време е пресъздадено посредством присъщи за времето костюми и атрибут.

Kaufland поддържа реализацията на плана в подтекста на публичната си отговорност. В последните години най-голямата комерсиална верига води дейна политика за стабилно развиване, като и през 2023 година грижата за хората продължава да бъде главен приоритет за водача в модерната търговия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР