Kaufland България допълва портфолиото си от марки с Kidland –

...
Kaufland България допълва портфолиото си от марки с Kidland –
Коментари Харесай

Kaufland обогатява портфолиото си със собствена марка детски играчки – Kidland


Kaufland България добавя портфолиото си от марки с Kidland – първата лична марка детски играчки на компанията. Kidland е продуктова линия, която цели да подтиква творчеството, мисленето и любознанието на децата. Всички артикули на марката са основани под непоколебим надзор за високо качество и сигурност – сертифицирани са по стандарти FSC* и TUV*, създадени са с грижа за децата и за околната среда.

Kidland предлага богат подбор от играчки, подобаващи за деца на възраст от 0 до 8+ години - от пъстрота и изпълнен с мечти свят на бебетата и най-малките, през света на логиката и откривателството, до игрите за насърчаване на умелост и умения. Марката е основана, с цел да бъдат всички нейни играчки правилен другар на децата в опознаването на света към тях и в построяването на тяхното логическо мислене, както и правилен сътрудник на родителите във възпитанието на техните деца.

В цялата комерсиална мрежа на Kaufland България е налице богатият подбор на Kidland, който включва играчки като къща за кукли, детски магазин, дървени и плюшени играчки и доста други. Освен многообразие от сезонни зимни и летни оферти, Kaufland ще предлага и непрекъснат подбор играчки Kidland, който непрестанно ще се обогатява и ще бъде разполагаем в обектите на комерсиалната верига през цялата година.

Чрез въвеждането на Kidland на българския пазар Kaufland продължава да обогатява предложенията си от лични марки, предопределени за деца и детска грижа. По-рано през 2018 година компанията пусна на българския пазар две марки за бебешка и детска мода – Kuniboo и Hip&Hopps, както и козметичната марка bevola, която предлага многообразие от бебешки и детски артикули и грижа за цялото семейство.
-----------------------------------------------------

FSC * е стандарт, който има за цел да обезпечи отговорно стопанисване на горите, при съблюдаване на обществените стандарти и правата на локалното население, като в същото време се опазва и околната среда.

TUV * е интернационална самостоятелна организация, която удостоверява спазването на стандартите, наложителни за всички детски играчки, създадени в Европейски Съюз, и удостоверява, че при производството на играчките са спазени всички законови условия.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР