Катя Лерца, която блъсна и уби полицая Делян Палазов край

...
Катя Лерца, която блъсна и уби полицая Делян Палазов край
Коментари Харесай

Висш цинизъм! Катя Лерца, която сгази смъртоносно полицай, си сложи профилна СНИМКА… в кола

Катя Лерца, която блъсна и умъртви служителя на реда Делян Палазов край пловдивския парк „ Лаута ”, разбуни духовете с новата си профилна фотография в персоналния си профил във фейсбук. На фрагмента Лерца е зад кормилото на лек автомобил кобрио и се усмихва към обектива. Подборът на фотографията е най-малкото неудобен предвид на това, че Лерца аргументи гибел на пътя точно шофирайки автомобил.
„ С какъв ум се снимаш по какъв начин караш кола, като преди 2 месеца… знаете какво стана”, разяснява фотографията безсънен жител, написа TrafficNews.bg.

Не е ясно дали подборът на фрагмента е умишлена провокация от страна на Лерца, или просто тя не е обмислила добре каква ще е публичната реакция. Трябва да се означи и фотографията е обществена и може да бъде забелязана от всеки, който реши да прегледа профила на дамата.

Снимката има над 50 реакции във фейсбук, като всичките са положителни – лайкове и сърчица. Сред мненията от приятелите й има такива като „ Super si”, „ Ама и сити отива” и „ Ела да ме повозиш”.

Припомняме ви, че съдбовният случай с присъединяване на Лерца стана на 13 май край парк Лаута. Автомобилът, ръководен от нея, блъсна служителят на реда Делян Палазов край парк „ Лаута”. Униформеният почина намясто. Лерца беше упрекната в причиняване на гибел по несъобразителност. Тя беше пусната от ареста под гаранция от 10 хиляди лв., която след това беше понижена на 6 хиляди. Лерца декларирала пред съда, че няма високи приходи, а отглеждала сама и двете си дребни деца. Жената беше хваната да кара даже без брошура, откакто пътни служители на реда я стопираха за инцидентна инспекция.

Близки и родственици на служител на реда Палазов желаят Лерца да е в ареста. В средата на месец юни те се събраха на митинг на лобното място на служителя на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР