Катрин Зита-Джоунс е жена с много таланти и това трудно

...
Катрин Зита-Джоунс е жена с много таланти и това трудно
Коментари Харесай

Неочакваният талант на Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс е жена с доста гении и това мъчно може да бъде оспорено. И не приказваме единствено за сполучливата ѝ актьорска кариера.

Съпругата на Майкъл Дъглас натрупа почитатели и почитатели в обществените мрежи освен с изявите си във филми и сериали, само че и с обстоятелството, че може да пее.

Един от последните постове на актрисата в Instagram изненада освен нас, само че и огромна част от почитатели ѝ. В малко видео виждаме и чуваме как Катрин Зита-Джоунс свири на пиано, а през това време извършва парчето " Coming Around Again ", написа Hello.

Песента е на Карли Саймън е писана за кино лентата " Горещо слънце " от 1986 година, в който в основните функции влизат Джак Никълсън и Мерил Стрийп. Музикалните заложби на Зита-Джоунс не трябва доста да ни изненадват, въпреки и досега в киното да не е имала опцията да ги показва.

През предходната година тя съобщи пред Parade, че в случай че не е станала актриса, то е щяла да бъде музикант. И точно тогава съобщи, че би желала да бъде нещо приблизително сред Карли Саймън, Адел и Алиша Кийс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР