Катрин Шварценегер и Крис Прат не са от двойките, които

...
Катрин Шварценегер и Крис Прат не са от двойките, които
Коментари Харесай

Рядката снимка на внуците на Арнолд Шварценегер

Катрин Шварценегер и Крис Прат не са от двойките, които постоянно демонстрират децата си. От време на време обаче открехват завесата на фамилния си живот, с цел да издадат малко от него в обществените мрежи.
 Катрин Шварценегер, Крис Прат и новината за раждането на втората им щерка
Вторият път на Крис Прат и Катрин Шварценегер

Семейството става още по-голямо

Така да вземем за пример на 4 юли най-голямата щерка на  сподели фотоси от празника, който е прекарала със брачна половинка и децата си. През август пък тя качи два очарователни фрагмента с дъщеричката си Лейла Мария във връзка третия ѝ рожден ден.

Този пък обаче новата порция фамилни фотоси идва от Крис Прат. Отново в Instagram и още веднъж по специфичен мотив, артистът е споделил няколко фотоси, на които е дружно със брачната половинка си Катрин Шварценегер. От описанието към поста излиза наяве, че фамилията е отпразнувало 34-тия ѝ рожден ден.

" Ти озаряваш света ни. Щяхме да сме изгубени без теб. Обичаме те толкоз доста ", написа.

Въпреки че на множеството фотоси той театралничи единствено със брачната половинка си, на четвъртата от тях виждаме, гушнала в ръце двете си момиченца. Освен тригодишната Лейла Мария, двойката има и още едно дете - 18- месечната Елоиз Кристина.

В интервю за People предишния месец дъщерята на  сподели, че момиченцата ѝ и майка ѝ Мария Шрайвър имат невероятна връзка сред баба и внуче.
 Крис Прат, Катрин Шварценегер и новината, че ще стават родители за повторно
Голямата наслада на Крис Прат и Катрин Шварценегер

Да забележим какво ще каже Терминатора

За Елоиз Кристина, по-малката си дъщеричка, Катрин Шварценегер пък показа, че пораства " толкоз бързо ". Освен това и се пробва да копира всичко, което прави по-голямата ѝ сестра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР