Като й отиде кариерата в девета глуха, Гери-Никол, досущ като

...
Като й отиде кариерата в девета глуха, Гери-Никол, досущ като
Коментари Харесай

ШОК! Гери-Никол в п*рно за Онлифенс: Търка си напращялата дупара в бастуна на...

Като й отиде кариерата в девета глуха, Гери-Никол, съвсем като Андреа, май следва да си отвори акаунт в платформата за възрастни - Онлифенс. Бившата Пулевица от кой момент захлебва по този метод като си падна на г*за от кеф - хем дърпа гащи, какъвто табиет има от много време, хем и по някой лев й капе.

Герито даже би могла да я бие по точки, тъй като е двойно по-луда от певачката. Е, по-млада е въпреки всичко... Потребители я поучават незабавно да стартира бизнес с Онлифенс, откакто видяха откровените порно подиуми, които варненката разигра пред очите на всички в нощен клуб преди дни.

Гери-Никол се беше нацепила крепко от поркане и се скъса да си търка задницата в чатала на бившето си гадже. Не, не става дума за последния - Стоян Копривленски, а за модела Мартин Гешев, с който бяха неразделни преди много години.

Двамата не просто танцуваха и купонясваха, те едвам не се онодиха на дансинга като търкането в интимните елементи беше последвано от буйни целувки с език. Мнозина от очевидците не скриха, че са се погнусили от искрено к*рвенското държание на варненката, само че в действителност към този момент би трябвало да са й привикнали.

" За нея това не е вест, това е спорт ", иронично подмятат зевзеци.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мартин Гешев гери-никол Стоян Копривленски Андреа ОнлиФенс нощен клуб
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР