Като вулкан изригна в интервю за България Днес“ дъщерята на

...
Като вулкан изригна в интервю за България Днес“ дъщерята на
Коментари Харесай

Муки защити честта на Стояна. Кое я накара да избухне?

Като вулкан изригна в изявление за „ България Днес “ дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева. " Как не го е позор Юрий Дачев като сценарист и режисьор на кино лентата за майка ми - " Герой на площада ", излъчен по Българска национална телевизия оня ден, да не ме предложения една дума да кажа за Стоянка? Та ние двете най доста се обичахме “, избухна Муки.

Тя се възмути, че е поканил хора, „ които не я познаваха толкоз добре, с изключение на Богдана “. „ Не го ли е позор, може ли такова нещо? Нарочно ме пропуснал, само че за какво ", пита се дъщерята на Стояна.

" Не че ми е майка, само че този филм е ужасно неспособно изработен. Можеш ли да прелиташ напред-назад в облика на майка ми. Ту в гримьорната, ту седнала за малко, вместо да дадеш другите и функции. Тя да си приказва. Като ще правиш филм, направи го като хората за най-голямата ни българска актриса Стоянка Мутафова, не какво този или оня си спомнят за нея. Това е говорено 100 пъти. Какво по-ново ще каже? Важно е какво тя е говорила, да видят младежите, поколенията какво е направила, а не да се появят хора, които да показват себе си. Много съм възмутена ", споделя Муки.

Бившата актриса е безапелационна, че не е срещу Юрий Дачев, само че счита че това е единственият най-лош филм за Мутафова, който в миналото е гледала.

" Това е персонално мое решение. Аз съм написал книги за Стоянка Мутафова и съм я посочил от всички страни. Имало е глави и за Мария Грубешлиева. В този филм желаех да покажа другата страна на Стоянка. Моите почетения към Мария, в случай че тя се е почувствала наранена. Но това е режисьорско решение ", показа режисьорът на кино лентата Юрий Дачев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР