Като въпрос за един милион лева е снимка от Варна,

...
Като въпрос за един милион лева е снимка от Варна,
Коментари Харесай

Въпрос за 1 000 000 лева във Варна! Кой е в нарушение?

Като въпрос за един милион лв. е фотография от Варна, която се завъртя в мрежата, видя Varna24.bg .

Кой е в нарушаване?

Дали е пикапът, който е на половина спрял в очертанията на " Синята зона " или са контейнерите за боклуци?

Варненци наддават в мненията си. Според едни отговорен е пикапът, защото е сбутал контейнерите, а те очевидно са били паркирали преди него - т.е. са с преимущество и имат заварено състояние.

Други опонират, че контейнерите са завзели част от мястото за паркиране на действителните МПС. Подлежат на санкциониране, само че защото нямат колелета и няма по какъв начин да бъдат заскобени, би трябвало профилирано техническо средство вид " паяк " да се намеси и да ги репатрира. Освен това би трябвало да получат и санкция по Закона за придвижване по пътищата поради липса на регистрационни номера. Част от коментиращите фотографията, даже отиват още по-напред, като са безапелационни, че контейнерите би трябвало да бъдат осъдени и по Закона за запазване на околната среда, защото са изхвърлили от отворените си прозорци някакви боклуци в близост.

Небивалиците във Варна нямат край - като цирково шоу. Това принуждава жителите на града да бъдат до последна фаза иронични и сатирични в мненията си за разнообразни нередности в града.

Много е по-простичко, когато всичко е в съгласие сред институциите. Но очевидно хората там или се ненавиждат, или нямат устройства за връзка по-между си, обобщават варненци.

Кой въпреки всичко е в нарушаване? Преценете и вие...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР