Като в разгара на летен сезон, препълненият амфитеатър сложи финал

...
Като в разгара на летен сезон, препълненият амфитеатър сложи финал
Коментари Харесай

Тихомир Янакиев: В името на Созопол си заслужава всичко!

Като в разгара на летен сезон, препълненият амфитеатър постави край на предизборната акция на Тихомир Янакиев и неговият екип и даде началото на дейната работа за община Созопол.



Световно известните „ Boney M Experience„ бяха подаръкът на претендентът за втори кметски мандат с бюлетина № 68 към своите съграждани, на които той не пропусна да благодари.



„ Аз мога да ви обещая единствено едно - да работя за община Созопол със сърце, по този начин както съм работил и до момента ”, сподели в своята прочувствена и открита тирада Тихомир Янакиев. И макар положителното въодушевление, той обърна внимание и на опитите за основаване на отрицателно напрежение по време на горещия избирателен октомври. „ Наслушах се на доста смели думи по време на тази кампания… „ това ще създадем “, „ това ще създадем “. Но от мен да знаете: Безплатно е сиренето единствено в клопката за мишката “, сподели Янакиев и не пропусна да показа личностите, с които отборно и отговорно аплайват за доверието на жителите на Созопол.



Кандидатите за общински съветници и за кметове на обитаемоте места в Созопол от листата на МК " Българска социалистическа партия за България, Български гласъ и МИР " с номер 68 показаха своята убеденост в успеха и най-много доверието си към Тихомир Янакиев като водач, който заслужава тяхното доверие.

В стила на околните и човешки взаимоотношения, както и протече предизборната акция на Тихомир Янакиев и неговия екип и семейство, в разгара на грандиозния концерт танците и песните и измежду публиката и на сцената не липсваха.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР