Като цяло, този план гарантира, че Милуоки Брюърс ще продължат

...
Като цяло, този план гарантира, че Милуоки Брюърс ще продължат
Коментари Харесай

Губернаторът на Уисконсин подписва план за $500 милиона за финансиране на ремонти и надстройки на стадион Брюърс

„ Като цяло, този проект подсигурява, че Милуоки Брюърс ще продължат да назовават ​​този град дом още близо 30 години “, сподели Евърс преди сключване на законодателството на сцена, сложена вкъщи. Светлините на стадиона проблеснаха, когато той подвигна писалката си от хартиите.

Основният притежател на Brewers, Марк Attanasio и някогашният комисар на бейзболната лига на Мейджър лийг и някогашен притежател на Brewers Бъд Селиг се появиха дружно с Евърс. Атанасио назова подписването „ специфичен ден “, до момента в който благодари на законодателите, чиновниците на Brewers и обществеността, че са му помогнали да обезпечи това, което той назова допустимо най-хубавото преживяване на почитателите на стадиона. Селиг не сподели нищо, само че кимна, когато Атанасио го показа като собствен наставник.

Пивоварите споделят, че 22-годишният стадион се нуждае от главен ремонт. Стъклените външни порти на стадиона, седалките и залата се нуждаят от замяна, първокласните жилища на стадиона и видео таблото се нуждаят от надстройки, а типичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР